• Ακολουθήστε μας
Μια πολιτεία, μακρινή;;;
Ψέματα ή αλήθεια
Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός
Τεχνοχώρος Φάμπρικα

Μια πολιτεία, μακρινή;;;

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Μια που ενδιαφέρουσα παράσταση, δημιούργημα της νεανικής θεατρικής ομάδας Mind the Gap είχαμε την χαρά και την τύχη να παρακολουθήσουμε την προηγούμενη εβδομάδα. Το "Ψέματα ή αλήθεια" βασίζεται πάνω σε δικό τους πρωτότυπο κείμενο.
Άνετα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την παράσταση ως ένα άρτια δομημένο, ονειρικό, πολιτικό παραμύθι.

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια πολιτεία μακρινή. Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία για την πολιτεία που όλοι οι άνθρωποι ζούσαν λέγοντας παραμύθια. Εκεί τα χρήματα ήταν περιττά, γιατί ακόμα και η πείνα περνούσε με τα παραμύθια!
Όταν όμως έφτασε η στιγμή να καταγράψουν την ιστορία της πολιτείας και να οργανώσουν το μέλλον της, τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν και σ' εμάς τους θεατές κάτι να μας θυμίζουν...

Μπορεί να πιστεύετε, όπως και αυτός που γράφει τούτες τις αράδες, ότι σπάνια τα ράσα κάνουν τον παπά, όμως όταν η αυλαία πέσει και καταλαγιάσει το χειροκρότημα, θα καταλάβετε και μόνοι σας γιατί τη χρονιά που πέρασε, η παράσταση αυτή σάρωσε τα βραβεία σε κάθε φεστιβάλ που παρουσιάστηκε!!!

Διαγωνισμός: 

Για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις της υπέροχης αυτής παράστασης, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας, προσθέτοντας ως σχόλιο την επιθυμητή ημερομηνία ανάμεσα σε 25 ή 26/1, 1 ή 2/2

Ψέματα ή αλήθεια

Μέχρι 26 Απριλίου 2016
Από την ομάδα Mind the Gap
Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 6945951599
Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00
Γενική Είσοδος: 8€
Μαθητές/Φοιτητές, ΑΜΕΑ, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας & Πολυτέκνων, άτομα άνω των 65 ετών: 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.