• Ακολουθήστε μας
Μαθήματα γεύσης στο λιμάνι
GAzi College
Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Πειραιάς

Μαθήματα γεύσης στο λιμάνι

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Θέλοντας να «σπουδάσουμε» την γεύση πήγαμε στο Κολέγιο, δηλ.  στο Gazi College.  Αυτό που είναι στο Πειραιά.  Είναι ένα μέρος για όλη την ημέρα, όπου μπορείς να ξεκινήσεις με καφέ και να προχωρήσεις σε φαγητό ή και το αντίθετο.
Μια μεγάλη βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία, ξύλινα τραπέζια, καναπέδες αλλά και ψηλά τραπεζάκι για όλα τα γούστα, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του μαγαζιού.

Αν κάνεις μία «βόλτα» στην βιτρίνα που διαθέτει βλέπεις κάποια από τα προσφερόμενα εδέσματα τα οποία είναι μόνο για πληροφόρηση και να σε γαργαλίσει το στομάχι σου, γιατί όλα ετοιμάζονται εκείνη την ώρα.

Εμείς καθίσαμε σε ένα ωραίο τραπέζι μπροστά από την βιβλιοθήκη και παραγγείλαμε σαλάτα, fish and chips βρετανικού τύπου,  ένα μπέργκερ καρμπονάρα με σος από κρέμα τραγανό μπέικον και μανιτάρια, τα συνοδεύσαμε με μπύρα. Και μετά βουτήξαμε στα γλυκά Σε αυτή την κατηγορία δεν φανήκαμε εγκρατείς.  Πήραμε black forest Icecream, ένα Hot Soft American Cookie (μη με βάλετε να τα περιγράψω, απλώς μία λέξη κόλαση).
Τέλος δύο καφέδες. Πληρώσαμε 55€.
Αν μένετε στον Πειραιά κάνει και delivery.

GAzi College

Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Πειραιάς
Τηλ. 210 4100612
Ώρες 07:00 – 03:00
Τιμές φαγητό ~20€
Καφές από 2,60€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.