• Ακολουθήστε μας
Το Άγιο Δισκοπότηρο στον κήπο των αρχαιολόγων
MONTY PYTHON & THE HOLY GRAIL
Ερμού 134-136 Θησείο
Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων

Το Άγιο Δισκοπότηρο στον κήπο των αρχαιολόγων

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ερμού στο ύψος του σταθμού του ηλεκτρικού «Θησείο» βρίσκεται ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αρχαιολόγων.  Το κτίριο είναι εντυπωσιακό και μόνο που το βλέπεις από έξω, αλλά εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο κήπος του που με τα ψηλά δένδρα του και τα φυτά του απομονώνουν τους ήχους της πόλης.  Σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον στήνεται ένας καλοκαιρινός κινηματογράφος κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Κάθε Τρίτη παίζονται αγαπημένες παλαιότερες ταινίες από το διεθνή κινηματογράφο, ενώ κάθε Πέμπτη προβάλλονται ταινίες ντοκιμαντέρ που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δούμε.

Ο χώρος δεν είναι μεγάλος και οι καρέκλες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους. Κάποιοι τυχεροί θα κάτσουν σε καρέκλες κάποιο άλλοι μάλλον θα κάτσουν κάτω ενώ κάποιοι ευλύγιστοι θα κάτσουν στο πέτρινο φράκτη (δεν το συνιστούμε).

Την Τρίτη 28/7 θα παιχτεί η ταινία των Μόντυ Πάιθον «MONTY PYTHON & THE HOLY GRAIL (ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ)»

Ο βασιλιάς Αρθούρος παίρνει εντολή από το Θεό να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο. Για αυτό, μαζί με τους πιο γενναίους από τους ιππότες της στρογγυλής τραπέζης, ξεκινά την  περιπετειώδη αναζήτηση του.

MONTY PYTHON & THE HOLY GRAIL

Ερμού 134-136 Θησείο

Τηλ. 210 3252214

Ώρα εναρξης για όλες τις προβολές: 9.00μμ

Είσοδος Ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.