• Ακολουθήστε μας
Ο χρόνος της καρδιάς
Μόμο
Αγίου Κωνσταντίνου 22, Αθήνα
Εθνικό Θέατρο

Ο χρόνος της καρδιάς

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ένα αλληγορικό παραμύθι για τον χρόνο παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στο Μικρό Εθνικό, σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου.

Στο «Μόμο» του Μίχαελ Έντε, ο χρόνος μετριέται με τους χτύπους της καρδιάς μας. Η ιστορία ξεκινά στα ερείπια ενός παλιού θεάτρου έξω από μια μεγάλη πόλη. Εκεί κατοικεί ένα μικρό, παράξενο κορίτσι, η Μόμο, που έχει ένα καταπληκτικό χάρισμα: είναι υπέροχη ακροάτρια. Όταν οι Γκρίζοι Κύριοι εισβάλλουν στη ζωή των κατοίκων της μεγάλης πόλης οι άνθρωποι αλλάζουν σαν να έχουν μια απροσδιόριστη αρρώστια...

Το έργο του Έντε, πρωτοκυκλοφόρησε στη Γερμανία το 1973 και σύντομα χαρακτηρίστηκε από κριτικούς αλλά και φιλοσόφους ως «ένα από τα σημαντικότερα βιβλία του 20ού αιώνα».

Πρόκειται για έναν ύμνο στην αλήθεια, την αγάπη και τη φιλία που ζωντανεύει σε μια μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη χιούμορ, χορό και σασπένς μέχρι την τελευταία στιγμή. Μια άκρως ενδιαφέρουσα παραγωγή για παιδιά που ταυτόχρονα δίνει τροφή για σκέψη σε εμάς τους γονείς...

Μόμο

Μέχρι 1/4/2018
Εθνικό Θέατρο
κτίριο Τσίλλερ
Αγίου Κωνσταντίνου 22, Αθήνα
Κάθε Σάββατο στις 16:00 και Κυριακή στις 11:00
Εισιτήρια από 5€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.