• Ακολουθήστε μας
Αυτός ο μουσάτος
Monsieur Barbu
Φαλήρου 59, Κουκάκι

Αυτός ο μουσάτος

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Η φιλοσοφία του all day αρχίζει να αποκτά μεγάλη διείσδυση στην Αθηναϊκή εστίαση αλλά και στην κουλτούρα της δικής μας καθημερινότητας,

Το στοίχημα σε τέτοιου είδους εγχειρήματα είναι η ικανότητα να ξεχωρίζεις από το τετριμμένο για την ποιότητα των ροφημάτων, των πιάτων που επιλέγεις για το μενού και φυσικά τη δημιουργικότητα του bartender.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζει σε μια χρυσή ισορροπία (και επ' ουδενί μετριότητα) το Monsieur Barbu στο Κουκάκι. Ο χώρος αν και δεν τον λες εντυπωσιακό διαθέτει χαρακτήρα. Το μενού είναι έντιμο και σε εκπλήσσει ευχάριστα και σε γεύση αλλά και σε επίπεδο ποιότητας. Τα ροφήματα είναι προσεγμένα.

Τη νύχτα το περιβάλλον σε προδιαθέτει ευχάριστα για ένα ποτό. Αξίζει να δοκιμάσετε και τα cocktail. Οι τιμές επίσης αποτελούν άλλη μια ευχάριστη έκπληξη. Αν και το γνωρίσαμε μέσ' το χειμώνα διαθέτει και τραπέζια στο ευρύχωρο πεζοδρόμιο που σκοπεύω να τιμήσω όταν ο καιρός ανοίξει σε λίγους μήνες!

Υ.Γ. Όσο έγραφα αυτές τις γραμμές δέχτηκα εγκωμιαστικά σχόλια και για τα γλυκά και το Κυριακάτικο πρωινό που σερβίρουν, όμως δεν είμαι σε θέση να τα επιβεβαιώσω. Περιμένω με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σας...

Monsieur Barbu

Φαλήρου 59, Κουκάκι, τηλ:2109247555
Καθημερινά 10:00-02:00
Λειτουργία κουζίνας 15:00-00:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.