• Ακολουθήστε μας
Ικαριά μου, Ικαριά μου
Μουσικό Μεζεδοπωλείο “Ζεύκιν”
Λ.Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας) Άλιμος

Ικαριά μου, Ικαριά μου

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Όσοι έχουν επισκεφθεί την Ικαρία γνωρίζουν καλά από Ζεύκια, γιατί είναι σίγουρο πως έχουν συμμετάσχει σε κάποιο απ' αυτά. Αναφέρομαι στα μοναδικά ολονύκτια γλέντια με μεζεκλίκια, κρασί, μουσική και ξέφρενο χορό.

Ένας φίλος, υποσχέθηκε να με μυήσει σ΄ένα τέτοιο γλέντι που διεξάγεται μόλις δέκα λεπτά από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο. Έτσι συναντηθήκαμε το βράδυ της Παρασκευής πεντακόσια μόλις μέτρα πάνω από την παραλιακή στην λεωφόρο Αμφιθέας έξω από το Ζεύκιν.

Ο χώρος μεγάλος, όμορφος σε νησιωτικό στιλ, με τα τραπέζια άνετα τοποθετημένα, στο μαγαζί ήταν δεν ήταν καμιά πενηνταριά πελάτες. Καθίσαμε, ο κατάλογος όπως πρέπει με διαχειρίσιμη ποικιλία σε πιάτα Ικαριώτικα και μη.

Η εξυπηρέτηση δεν ήταν καθόλου Ικαριώτικη και αυτό είναι ασφαλώς στα υπέρ! Η ροή και ακολουθία των πιάτων εξαιρετικά επαγγελματική, όμως αν και πλέον το μαγαζί άρχιζε να γεμίζει από μουσική τίποτα...

Η ορχήστρα έκατσε κατά τις 11 και κάτι και ξεκίνησε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, φάγαμε καλά ήπιαμε κουβεντιάσαμε και κατά τις μία το ξημέρωμα άρχισε το γλέντι!

Ένα γλέντι από άλλο πλανήτη! Μιλάμε για ξέφρενο χορό χωρίς σταματημό, όλες και όλοι, μικροί και μεγάλοι πάνω στην πίστα που όσο η ώρα περνούσε η ώρα έμοιαζε όλο και μικρότερη σε σχέση με τις ορέξεις των θαμώνων.

Ακόμα κι εμείς οι άσχετοι χορέψαμε για πάνω από μια ώρα, φύγαμε κατά τις 3 και μισή το ξημέρωμα με μια ελαφριά ζαλάδα από την υπερβολική δόση ...βιολιού που τ' ασυνήθιστα αυτιά μας είχαν εισπράξει. Πληρώσαμε 76€ τα 4 άτομα, φάγαμε πολύ και καλά και ήπιαμε αρκετά από το υπέροχο Ικαριώτικο λευκό κρασί τους.

Να πάτε απαραιτήτως με παρέα που αγαπά τον χορό!

Μουσικό Μεζεδοπωλείο “Ζεύκιν”

Μουσικό Μεζεδοπωλείο “Ζεύκιν”
Λ.Ελευθερίας 45 (συνέχεια Αμφιθέας)
Άλιμος, τηλ: 210 9855795
Ώρες: Ανοιχτά καθημερινά 20:00-00:30,
Με ορχήστρα - Παρασκευή-Σάββατο 20:00-02:00, Κυριακή 14:00-20:00.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.