• Ακολουθήστε μας
Το αστεροσκοπείο αλλιώς
The Theater of Disappearance
Λόφος Νυμφών, Θησείο
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το αστεροσκοπείο αλλιώς

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο Αργεντινός Adrián Villar Rojas, παρουσιάζει τη νέα in-situ εικαστική εγκατάσταση, The Theater of Disappearance, στον Λόφο των Νυμφών και στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Η συγκεκριμένη επιλογή του χώρου έκθεσης, βρίσκει τον καλλιτέχνη να διαπραγματεύεται για πρώτη φορά με έναν αρχαιολογικό χώρο καθώς αλλάζει ριζικά τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου. Δημιουργεί απρόβλεπτα σκηνικά προς εξερεύνηση από τον επισκέπτη, τόπους όπου νιώθουμε άβολα ή μένουμε έκπληκτοι από τις εναλλακτικές ιστορικές αφηγήσεις που προτείνουν.

Το The Theater of Disappearance στην Αθήνα γίνεται μία ανοιχτή έρευνα πολιτιστικών παραδόσεων, εθνικών προτύπων και στερεοτύπων. Μια πρωτοβουλία του οργανισμού ΝΕΟΝ για μια διεθνούς εμβέλειας εγκατάσταση στον Λόφο των Νυμφών.

The Theater of Disappearance

Εικαστική εγκατάσταση του Αργεντινού Adrián Villar Rojas
Μέχρι 24 Σεπτεμβρίου 2017
Τετάρτη – Κυριακή: 11.00 – 21.00
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Λόφος Νυμφών, Θησείο, τηλ.: 2103490000
Λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους και της εγκατάστασης, προτείνεται η επιλογή flat ή αθλητικών υποδημάτων.
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.