• Ακολουθήστε μας
Με θέα στη ...Μάντσα
Δον Κιχώτης
Βασ. Παύλου 68, Καστέλλα

Με θέα στη ...Μάντσα

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η ανάγκη για μια βόλτα σε μέρη που θυμίζουν περισσότερο τόπο διακοπών και λιγότερο μεγαλούπολη είναι που μας κάνει αυτή την εποχή να ανακαλύπτουμε ή και να ανασύρουμε από τι βιβλιοθήκη των εμπειριών μας στέκια όπως αυτό που σήμερα επιλέξαμε.

Ενα σχετικά μικρό αλλα πραγματικά υπέροχο παλιό αρχοντικό μετατράπηκε εδώ και πολλά χρόνια σε café-bar έχοντας περάσει εποχές μεγάλης δόξας στο παρελθόν.

Αναφέρομαι στον άκρως ατμοσφαιρικό μα και προνομιακό (λόγο θέσης) Δον Κιχώτη στην  Καστέλλα.
Ροκιές αλλά και "περάσματα" από μελωδίες που ξυπνούν αναμνήσεις και κάνουν τις καλοκαιρινές βραδιές αξέχαστες μας περιμένουν εκεί καθώς και  το ξύλινο μπαλκόνι που προσφέρει ασύγκριτη θέα τον Φαληρικό όρμο και τον Σαρωνικό και αποτελεί διαχρονική αξία.
Είναι ιδανική πρόταση για ποτάκι ή καφεδάκι, με κάποιες επιλογές σε γλυκίσματα, νωρίτερα.

Ποτά από 7€ και ελαφρώς τσιμπημένες τιμές σε καφέδες που ξεκινούν από 4€, όμως αγναντεύοντας τέτοια θέα ξέρεις καλά γιατί τα πληρώνεις...

Δον Κιχώτης

Βασ. Παύλου 68, Καστέλλα
Τηλ.:2104137016
Ανοιχτά 12:30 - 03:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.