• Ακολουθήστε μας
Διαβατήριο για την Ευρώπη
Imam Baildi στο λιμάνι
Καραΐσκου 119, Πειραιάς

Διαβατήριο για την Ευρώπη

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Για δεκαετίες το μεγάλο λιμάνι μας ο Πειραιάς, περνούσε μια πολιτιστική ανομβρία.
Αυτό ήρθε να αλλάξει τα τελευταία χρόνια, ένα μαγαζί στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.
Το Passport διανύει μια δυναμική πορεία φιλοξενώντας μοναδικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις και παρουσιάσεις βιβλίων, πάντα με ένα γεμάτο πρόγραμμα όλη την εβδομάδα, όλους τους μήνες.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι το επέλεξαν οι Imam Baildi για μια μοναδική εμφάνιση – συναυλία, λίγο πριν φύγουν για Ευρωπαϊκή τουρνέ και μόλις αφότου επέστρεψαν από τη
συμμετοχή τους στο διάσημο South by Southwest φεστιβάλ, στο Ώστιν του Τέξας.
Δείτε τους σε ένα γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, όπου εκτός από τα γνωστά και αγαπημένα, θα παρουσιάσουν και καινούργιο υλικό.
Έτσι είναι σίγουρο ότι θα σας παρασύρουν σε έναν απίστευτο ρυθμό, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.
To redumbrella εξασφάλισε 3 (μονές) προσκλήσεις για τα μέλη μας. Για να γίνουν δικές σου πάτα τώρα το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου! Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5/4, στις 12:30

Imam Baildi στο λιμάνι

Passport
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
Σάββατο 6 Απριλίου 2013
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Τιμή Εισόδου: 10€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.