• Ακολουθήστε μας
Νύχτες Πρεμιέρας
Νύχτες πρεμιέρας 2016
Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα

Νύχτες Πρεμιέρας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Το μεγάλο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης ξεκίνησε και εμείς, κλέβοντας λίγο χρόνο ανάμεσα στις προβολές γράφουμε αυτές τις γραμμές για να μάθετε τι ακριβώς δεν πρέπει να χάσετε τις επόμενες ημέρες.

Μετά την απολαυστική πρεμιέρα του Αλμοδοβάρ  με την «Julieta» του, για την οποία θα μιλήσουμε σύντομα αναλυτικά, ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε την ταινία «Στη Σκιά του Φόβου» στα πλαίσια του διαγωνιστικού προγράμματος.

Με άρωμα ...Καννών ακόμα στις αποσκευές τους έρχονται το «Toni Erdmann» της Μάρεν Άντε, πολλοί είπαν πως αδικήθηκε γιατί της άξιζε ο χρυσός φοίνικας και το «Elle» του γερόλυκου Πολ Βερχόφεν.

Κατά τα άλλα το φεστιβάλ παρουσιάζει φέτος αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις και αλλά καλούδια που θα τ' ανακαλύψετε αν ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα πατώντας εδώ

Νύχτες πρεμιέρας 2016

Μέχρι Κυριακή 2/10/2016
Στους κινηματογράφους Δαναός 1 & 2, Odeon Opera 1 & 2, Ιντεάλ και Ταινιοθήκη της Ελλάδας
Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.