• Ακολουθήστε μας
Στιγμές Έρωτα
Από Έρωτα
Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Θέατρο Αργώ

Στιγμές Έρωτα

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η πένα του Θοδωρή Αθερίδη με τον καιρό ωριμάζει σαν το καλό κονιάκ. Τη χρονιά που πέρασε μας χάρισε ένα κινηματογραφικό σενάριο που υμνεί τον έρωτα μ' έναν τρόπο γλυκό, ποιητικό, συνάμα όμως σκληρό και μάταιο.

Το "Από Έρωτα" μετά την πορεία του στη μεγάλη οθόνη βρίσκει το δρόμο του και στο θεατρικό σανίδι. Η εταιρία θεάτρου Θέαση και ο σκηνοθέτης Γιάννης Ζαφείρης παρουσίασαν πριν μερικές εβδομάδες τη δική τους εκδοχή στο θέατρο Αργώ, στο Μεταξουργείο.

Εμείς το είδαμε και πραγματικά μας συγκίνησε, ενα όμορφο πάντρεμα ανάμεσα στο ρομαντισμό, την κωμωδία, την ευτυχία και τη λύπη, την χαρά του τώρα και τη μάταια προσμονή του ανεκπλήρωτου...

Η παράσταση ρίχνει αυλαία την άλλη Τρίτη 6 Απριλίου, γι' αυτό προλάβετε. Όμως εμείς πάλι είμαστε σίγουροι πως θα τη βρούμε μπροστά μας και στην επερχόμενη θεατρική σεζόν!!!

Από Έρωτα

Μέχρι την Τρίτη 26 Απριλίου 2016
Θέατρο Αργώ
Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο επικοινωνίας - κρατήσεων: 210 5201684-5
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Γενική είσοδος: 10 ευρώ         
Διάρκεια της παράστασης: 80 λεπτά
10 θέσεις με δωρεάν είσοδο σε ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.