• Ακολουθήστε μας
Athens Open Air Film Festival
Athens Open Air Film Festival
Πλατεία Μεσολογγίου, Παγκράτι

Athens Open Air Film Festival

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ο καιρός ομολογουμένως δεν βοηθάει, αλλά το Athens Open Air Film Festival δηλαδή το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, έχει σκοπό να φέρει τον κινηματογράφο στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης. Το redumbrella θα είναι εκεί και θα σας ενημερώνει με τις καλύτερες, κατά την γνώμη μας, επιλογές.
Ξεκινάμε με μια ταινία για όλη την οικογένεια, το «Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα». Κινούμενα σχέδια από τη Γαλλία , στην παράδοση του «Τρίο της Μπελβίλ», που ξεχωρίζουν από τα αντίστοιχα της αμερικανικής παραγωγής τόσο στο θέμα όσο και στο καλλιτεχνικό προφίλ. Χαρακτηρίσθηκε ως μια από τις καλύτερες ταινίες animation των τελευταίων χρόνων, και διηγείται τις περιπέτειες του μικρού Μάκι και της καμηλοπάρδαλης Ζαράφα στο ταξίδι τους από την Αφρική στην Ευρώπη.
Ραντεβού για θερινό σινεμά λοιπόν, στην όμορφη πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι.

Athens Open Air Film Festival

«Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα» των Ρεμί Μπενζακόν, Ζαν Κριστόφ Λιέ
Πλατεία Μεσολογγίου, Παγκράτι
Πέμπτη 26 Ιουνίου, στις 21.00
Είσοδος Ελεύθερη
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.