• Ακολουθήστε μας
Έλα κι εσύ!
Έλα κι εσύ, ζωγραφίζω μουσική
Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Έλα κι εσύ!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία προβάλουμε σήμερα μέσα από τις προτάσεις του Red Umbrella. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ίδρυμα Ωνάση εστιάζει τις δράσεις του σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, γεγονός που δείχνει τις αξίες και τους σκοπούς που προάγει.

Το Ίδρυμα προσκαλεί παιδιά με μέτρια νοητική υστέρηση και τους γονείς τους να πειραματιστούν με ήχους και χρώματα μέσα από εξειδικευμένα ομαδικά παιχνίδια στο πλαίσιο του προγράμματος «Έλα κι εσύ, ζωγραφίζω μουσική». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά στη Στέγη με τον δεύτερο κύκλο του να ξεκινά τον προσεχή Φεβρουάριο.

Τα παιδιά αναπτύσσουν τις γλωσσικές, ακουστικές και κινητικές τους ικανότητες, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την προσωπική τους οργάνωση, σε ένα ασφαλές προς τις ανάγκες τους εκπαιδευτικό περιβάλλον, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων παιδαγωγών.

Έλα κι εσύ, ζωγραφίζω μουσική

Σάββατα 11, 18, 25 Φεβρουαρίου και 4, 11, 18 Μαρτίου 2017
Παιδιά 5-7 ετών: 10:00-12:00
Παιδιά 8-11 ετών: 12:00-14:00
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα
Κρατήσεις -Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα
210 3713000
e-mail: education@onassis.org  
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 8/2/2017
Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης - τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Προϋποθέσεις:
1.    Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά των οποίων το νοητικό δυναμικό δεν είναι χαμηλότερο από αυτό που αντιστοιχεί στη μέτρια νοητική υστέρηση.
2.    Κάθε παιδί συνοδεύεται από έναν μόνο γονέα.
3.    Η πρώτη συνάντηση κάθε κύκλου απευθύνεται μόνο στους γονείς, που θα συνοδεύουν τα παιδιά στο εργαστήρι.
4.    Υποχρεωτική η συμμετοχή και στις έξι συναντήσεις του κάθε κύκλου. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.