• Ακολουθήστε μας
Μαμά, θα κάνω μπάντα!
«Μαμά, θα κάνω μπάντα!»
Πειραιώς 254, Ταύρος

Μαμά, θα κάνω μπάντα!

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Οι Burger Project αποτελούν ένα από τα πλέον δραστήρια σχήματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Γεμάτοι ενέργεια στα live, αλλά και με σημαντική εμπειρία στη μουσική αγωγή παιδιών. Αυτό το τελευταίο διαπίστωσα πρόσφατα βιώνοντας το πρόγραμμα «Μαμά, θα κάνω μπάντα» που παρουσιάζουν στον «Ελληνικό Κόσμο», προετοιμάζοντας τους αυριανούς μουσικούς!
Με χιούμορ και ενέργεια να ξεχειλίζει επί σκηνής, οι Burger Project δημιούργησαν μια μοναδική περφόρμανς για παιδιά, ώστε να τα εισάγουν στον κόσμο της μουσικής αλλά και να τα μυήσουν στη μαγεία του ρυθμού, διασκεδάζοντάς τα παράλληλα! Η δημιουργική παρουσίαση οργάνων, ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός καθώς και οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, είναι μερικά από τα ζητήματα που θα τεθούν στη διάρκεια αυτού του προγράμματος.
Tα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, μέσα από το τραγούδι και το χορό, γεγονός που εγγυάται πως όλοι θα περάσουν καλά!

«Μαμά, θα κάνω μπάντα!»

Κυριακές 11, 18, 25 Νοεμβρίου 2012
Ώρα έναρξης: 16:30
Διάρκεια: 80 λεπτά
Ηλικία: από 2 ετών
Κόστος Συμμετοχής:
10 ευρώ παιδιά – 5 ευρώ ενήλικες
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής
στο τηλέφωνο 2122540000
«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Αίθουσα Ιφιγένεια
Πειραιώς 254, Ταύρος
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.