• Ακολουθήστε μας
Ψάχνοντας το μαγικό φίλτρο
DRUID
Αφροδίτης 57, Παλαιό Φάληρο

Ψάχνοντας το μαγικό φίλτρο

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Στο εστιατόριο αυτό μην περιμένετε να πιείτε το δυναμωτικό φίλτρο του Αστεριξ, παρόλο που και τα δύο φτιάχνονται από «Δρυΐδη».
Το DRUID στεγάζεται σε μια παλιά μονοκατοικία του Παλαιού Φαλήρου. Υπάρχουν 3 χώροι, ο εξωτερικός όπου μάλλον θα γίνεται χαμός τους καλοκαιρινούς μήνες και 2 εσωτερικοί χώροι, ένας για καπνίζοντες και ένας για μη καπνίζοντες.
Η διακόσμηση minimal. Το service είναι αποτελεσματικό, ευγενικό και με γνήσιο ενδιαφέρον για το εάν ευχαριστηθήκαμε κάθε πιάτο που τελειώναμε.

Η κουζίνα με πιάτα από την Ευρώπη δημιουργικά δοσμένα, από τα οποία εμείς επιλέξαμε νιφάδες φρέσκου μαριναρισμένου σολομού σε κέικ πατάτας με σάλτσα μουστάρδα- μέλι, μόνο να το πεις σου ανοίγει η όρεξη! Σαλάτα με σπανάκι μίνι, ψητό τυρί μαστέλο, σε φωλιά από πολίτικο φύλλο με σάλτσα εσπεριδοειδών, έτσι ακριβώς το γράφει ο κατάλογος. Για κυρίως πιάτο πήραμε παέλλια ντε Μαρίσκο, το γνωστό καταλανικό πιάτο, πολύ νόστιμο. Τέλος για γλυκό πήραμε αφρό σοκολάτας σε αμύγδαλο με πίκλες φράουλας και βανίλιας. Ήπιαμε δυο ποτήρια κόκκινο κρασί και πληρώσαμε 59€.

Αν δεν σας δημιουργείτε η περιέργεια με αυτές τις περιγραφές, τότε δεν ξέρω τι!

Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία που παρόλο που δεν ήπιαμε το δυναμωτικό φίλτρο, μας έκανε να αισθανόμαστε πολύ ανεβασμένους.

DRUID

Αφροδίτης 57, Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 210 9848151, 210 300 1590
Τρίτη – Παρασκευή 18:00 - 00:00
Σάββατο – Κυριακή 14:00 - 00:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.