• Ακολουθήστε μας
Ρόδα, Βόλτα και Μουσείο
Επίσκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Ιουλιανού 33 - 35, Αθήνα
Πολυχώρος Πολιτισμού Capitol Mall

Ρόδα, Βόλτα και Μουσείο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Είχαμε πολύ καιρό να περάσουμε από την Πλατεία Βικτωρίας, την αποφεύγαμε με τόσα που ακούγαμε στα Μ.Μ.Ε, αλλά τώρα που αυξήθηκε η ασφάλεια βρήκαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το σχετικά καινούργιο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου που βρίσκεται εκεί κοντά.
Οι φίλοι μας χωρίζονται σε φανατικούς της ρόδας (κυρίως άνδρες), που ήρθαν για τα εντυπωσιακά εκθέματα και σε... ελάχιστα έως πολύ αδιάφορους (κυρίως γυναίκες) που ήρθαν περισσότερο για τον καφέ στον όμορφο, εσωτερικό κήπο του εμπορικού κέντρου που στεγάζει και το Μουσείο.
Ο ενθουσιασμός όμως ήταν μεγάλος για όλους μας γιατί ήταν τόσο εντυπωσιακή η συλλογή των αυτοκινήτων, που ήταν σαν να ταξιδεύεις στην ιστορία (από το 1895 έως το 1980 περίπου), σαν να βλέπεις σε κινηματογραφικό πλατό τα έργα της ζωής των οδηγών των αυτοκινήτων.
Θα ξαναπάμε για να απολαύσουμε την συλλογή των 112 ιστορικών αυτοκινήτων και να φανταστούμε τον Τζέιμς Μποντ να οδηγεί με στυλ την Aston Martin και τον Τζώνυ Πεσματζόγλου με την λευκή Chevrolet Corvette Sting Ray δεύτερης γενιάς με το παρατσούκλι "Στρίγγλα".

Επίσκεψη στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Ιουλιανού 33 - 35 & Πατησίων , Αθήνα
Σχεδόν δίπλα στο σταθμό του τρένου "ΒΙΚΤΩΡΙΑ"
Τηλ. 210 8210542 - 6957830090
Τρίτη έως Σάββατο 12.00 - 21.00 & Κυριακή 11.00 - 18.00
Εισιτήρια: Κανονικό 8€, παιδικό-φοιτητικό 5€, ομαδικό (άνω των 4 ατόμων) 5€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.