• Ακολουθήστε μας
Μμμμ, σάντουιτς!
Big Mouth
Πραξιτέλους 20, Αθήνα

Μμμμ, σάντουιτς!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ένα τεράστιο λαχταριστό σάντουιτς χρειάζεται ένα μεγάλο στόμα ή το στόμα μπορεί να γίνει τεράστιο στη θέα της υπέροχης λιχουδιάς;

Η απάντηση σε αυτό και άλλα πολλά υπαρξιακά ερώτηματα που περνούν από το στομάχι βρίσκεται στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Πραξιτέλους. Εκεί  θα συναντήσεις το απόλυτο στέκι του streetfood, ως ένα μικρό ταπεινό μαγαζί με μακρόστενο πάγκο, πίσω από τον οποίο γίνονται πραγματικότητα οι πιο τρελές σου γευστικές φαντασιώσεις.

Τα ζεστά σάντουιτς είναι σκέτη κόλαση. Έχει όμως και κρύα αν είσαι βιαστικός, προσωπικά σας προτείνω το πικάντικο BLT. Έχει ακόμα και γλυκά σάντουιτς με σοκολάτες, μαρμελάδες και φυστικοβούτυρο.

Το Big Mouth είναι ένα σημείο της πόλης που πρέπει να ανακαλύψεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει και το τελευταίο μέρος στον κόσμο για να επισκεφτείς αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δίαιτα...

Big Mouth

Πραξιτέλους 20, Αθήνα
Ανοικτά από τις 11:30 μέχρι τις 21:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.