• Ακολουθήστε μας
Γεύση από Oscar 2014
12 χρόνια σκλάβος

Γεύση από Oscar 2014

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι ταινίες που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες πάντα με συγκινούν περισσότερο, δεν είναι άλλωστε τυχαίο αυτό που λένε, πως τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή.
Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη όπου ένας ελεύθερος αφροαμερικανός, βιρτουόζος βιολιστής πέφτει θύμα απαγωγής και στη συνέχεια καταλήγει δούλος σε φυτείες στη Λουϊζιάνα.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Βρετανός σκηνοθέτης Στιβ ΜακΚουίν δημιουργός των Hunger και Shame. Το αξιοπρόσεκτο είναι πως αυτό είναι όλο κι όλο το έργο το ΜακΚουίν...
Το καστ απαρτίζουν μια σειρά αξιόλογων ηθοποιών, όπως ο πρωταγωνιστής Τσιουέτελ Ετζιοφόρ και οι Μπραντ Πιτ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Πολ Τζιαμάτι, και Μάικλ Φασμπέντερ Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτή την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και αξίζει τον κόπο να σας ξεσηκώσει ώστε να βρεθείτε στη μαγεία της σκοτεινής αίθουσας για χάρη μιας πραγματικά μεγάλης ταινίας!
 

12 χρόνια σκλάβος

12 Years A Slave
Σκηνοθέτης: Στιβ ΜακΚουίν
Διάρκεια: 133'
Από 17/10 στους κινηματογράφους
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.