• Ακολουθήστε μας
Και τζαζ και Ελλάδα
JAZZ POINT
Ακαδημίας 18, Αθήνα

Και τζαζ και Ελλάδα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η μουσική τζαζ σαν μετεξέλιξη των μπλουζ, στηρίζεται στο μερικό ή και στον ολικό αυτοσχεδιασμό. Η έκφραση "είμαι τζαζ" δηλώνει περίπου αυτό. Δηλαδή είμαι λίγο τρελούτσικος, σκέφτομαι ελεύθερα, αυτοσχεδιάζω στα δύσκολα, επικοινωνώ και εκφράζομαι με κάθε ευκαιρία.
Το Jazz Point όμως είναι μία πολύ μεστή επιλογή για κάποιον που θέλει να απολαύσει τον καφέ του, τη σοκολάτα του, το τσάι του, σπιτικό φαγητό ή το κοκτέιλ του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Δεν είναι όμως καφέ μπαρ, είναι κάτι περισσότερο. Είναι ένας μικρο-πολυχώρος. Μπορείς να βρεις εκλεκτές επιλογές από δίσκους (βινίλιο και CD), το σύνολο σχεδόν της ελληνικής jazz σκηνής, μέχρι επιλεγμένα βιβλία και περιοδικά. Φιλοξενεί εκθέσεις φωτογραφίας ή και live όπως αυτό των BAD HOUR TRIO, που είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 10.00 το βράδυ.
Όταν υπάρχει live δεν έχει πρόσθετη είσοδο ή επιβάρυνση στα ποτά.
Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και αν πας αυτό που θα ευχαριστηθείς είναι η σπουδαία μουσική, επιλεγμένη από όλο το εύρος της jazz, της blues, της world κ.ά.

JAZZ POINT

Ακαδημίας 18 (εντός Στοάς)
Τηλ. 2103235910
Τιμή ποτού 6€
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Πέμπτη 7:00πμ-10:00μμ
Παρασκευή, Σάββατο 10:00πμ-2:00πμ
Κυριακή 10:00πμ-10:00μμ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.