• Ακολουθήστε μας
Χασαποταβέρνα nouveaux
BASE GRILL
Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι

Χασαποταβέρνα nouveaux

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Το εστιατόριο το έχουν δύο αδέλφια. Ο ένας σπούδασε Αρχαιολογία και ο άλλος Οικονομικά. Aν παίρναμε το περιεχόμενο των σπουδών τους σαν εγγύηση για τη ποιότητα του φαγητού που προσφέρουν, δεν νομίζω ότι θα ερχόμασταν. Όμως τα σχόλια φίλων, σαφώς και ήταν ένας καλός λόγος για να έρθουμε. Όταν φτάσαμε η ικανοποίηση στα πρόσωπα των άλλων συνδαιτυμόνων, συνηγορούσαν ότι θα φάμε καλά.
Είναι ένα όμορφο μαγαζί, μία πολύ καλή εξέλιξη της παραδοσιακής χασαποταβέρνας. Γιατί εδώ ήρθαμε για κρέας. Η μεγάλη ποικιλία των ωραίων ορεκτικών, σαλατών και κυρίως πιάτων σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθος των μερίδων, δημιουργούν ένα πρόβλημα, στο πως θα χωρέσουν όλα στο στομάχι. Ένα καλό γεύμα σίγουρα απαιτεί και του αντίστοιχου επιπέδου συνοδευτικό ποτό. Και εδώ έχουμε πληθώρα από μπύρες και πολύ ωραία κρασιά.
Επειδή μας είχαν προειδοποιήσει δεν πήραμε πολλά. Πήραμε σαν ορεκτικό αυτό για το οποίο μιλάνε όλοι, τα αβγά «στη φωλιά». Πρόκειται για αβγά μάτια που είναι μέσα σε τραγανιστό πατατάκι. Με το που τα σερβίρουνε σπάνε μπροστά σου τα αυγά με το κουτάλι προκειμένου να απλωθεί ο κρόκος παντού. Επίσης λουκάνικο μαύρου χοίρου το οποίο είναι σπιτικά φτιαγμένο. Για κύριο πήραμε μία ζουμερή σπαλομπριζόλα καλά σιτεμένη και καλά ψημένη με όσο λιπάκι πρέπει. Το φαγητό το συνοδεύσαμε με μπύρα, τη Γερμανική που καπνίζουν το ποτήρι μπροστά σας με πριονίδι. Στο τέλος μας πρόσφεραν ωραίο σιμιγδαλένιο χαλβά με πορτοκάλι.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε περίπου 25€ το άτομο.
Το σέρβις διακρίνεται από την φιλική προσέγγιση, και τον ωραίο ρυθμό που φέρνουν τα φαγητά.
 

BASE GRILL

Κωνσταντινουπόλεως 64, Μπουρνάζι
Τηλ. 2105757455
Ανοιχτά: καθημερινά από τις 13.00 μέχρι το βράδυ
Δευτέρα κλειστά
 

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.