• Ακολουθήστε μας
Αστικά ηλιοβασιλέματα
Sunset in Athens
Σάμου 1, Μεταξουργείο
Vamiali's

Αστικά ηλιοβασιλέματα

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η δύση στην Αθήνα. Η Αθήνα της Δύσης ή η Αθήνα της Δύσης; Ένα ηλιοβασίλεμα στην Αθήνα ή η Αθήνα, μια πόλη που δύει; Μια συμβολική εικόνα ή η απενοχοποίηση της ρομαντικής εικόνας της πόλης ως τόπου απόλαυσης; Οι ερμηνείες παραμένουν ανοιχτές...

Η έκθεση "Sunset in Athens" που παρουσιάζεται στην γκαλερί Vamiali's φιλοξενεί εργα των Γιάννη Θεοδωρόπουλου, Λίνας Θεοδώρου, Caroline May, Μπέττυ Φωτίου και Δήμητρας Βάμιαλη.

Το τρίτο μέρος, επιδιώκει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Υπάρχει μια νοσταλγία στον αινιγματικό τίτλο, ένας ρομαντισμός, αλλά και μια καλυμμένη μεταφορά, μια αλληγορία.

Ίσως καταφέρουμε να ορίσουμε ένα νέο αξιακό πλαίσιο, να δούμε την πορεία του ήλιου γι' αυτό ακριβώς που είναι, ένα ηλιοβασίλεμα στην Αθήνα.Ίσως το δειλινό να παραμείνει δειλινό, χωρίς περαιτέρω υπαινιγμούς. Τελικά μπορεί η σύγχρονη τέχνη να καθρεφτίσει αυτές τις αλήθειες;

Sunset in Athens

Μέχρι 30 Ιουνίου 2017
Vamiali's
Σάμου 1, Μεταξουργείο, τηλ.: 2105228968
Παρ. 1.00μ.μ. - 7.00μ.μ.
Σαβ. 11.00π.μ. - 5.00μ.μ. και με ραντεβού

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.