• Ακολουθήστε μας
Για τους νοσταλγούς του βινυλίου
Record House
Ομήρου 46,Νέα Σμύρνη

Για τους νοσταλγούς του βινυλίου

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Όπως σας είπα και εχθές, ο δρόμος με έβγαλε στη Νέα Σμύρνη. Είχα πάει σε ένα μεζεδοπωλείο και στο διπλανό τραπέζι ήταν ένα ζευγάρι. Είχαν κάτι τσάντες γύρω τους, και όταν τελειώσανε το φαγητό ο άνδρας σηκώνει μία και βγάζει από μέσα... δίσκους βινυλίου!
Τους περιεργάζεται σαν να είναι κάτι εξωπραγματικό. Αρχικά έβλεπε με θαυμασμό το εξώφυλλο και από τις δύο μεριές, και μετά βγάζει από μέσα το δίσκο, κρατώντας τον με προσοχή από το κέντρο και την άκρη. Τι μου θύμισε! Τον ρώτησα από πού τους πήρε, και μου είπε από ένα δισκάδικο στη Νέα Σμύρνη που λέγεται Record House.
Δεν το ήξερα, άλλωστε δεν είμαι από τη περιοχή αλλά το έψαξα. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, όπως άλλωστε μου το είχαν περιγράψει, αλλά τόσο οικείος.  Έχει πολύ παλιούς δίσκους αλλά και πιο καινούργιους. Βέβαια δεν λείπουν τα CDs, αλλά αυτά δεν μου τράβηξαν την προσοχή.
Εγώ ξόδεψα τα 60€ της ημέρας και άντε να περιμένεις την επόμενη για να βρεις ATM.
Μας είπανε ότι ακόμα και αν δεν βρούμε αυτό που ψάχνουμε, μπορούμε να το παραγγείλουμε με φαξ ή email και να μας το στείλουν.  Και μας παρέπεμψαν στο site .

Record House

Ομήρου 46,Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9335466
Ανοιχτό ώρες καταστημάτων / σπαστό ωράριο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.