• Ακολουθήστε μας
Αστική πολυτέλεια
New Αrt Lounge
Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα
7ος όροφος New Hote

Αστική πολυτέλεια

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Από τη δεκαετία του '50 αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό στολίδι για την Αθήνα. Σήμερα το ιστορικό Olympic Palace της Φιλελλήνων μετά από μια γενναία ανακαίνιση στεγάζει το εξαιρετικής αισθητικής New Hotel.

Ανεβαίνοντας στον 7ο όροφο του ξενοδοχείο συναντάμε το New Αrt Lounge, έναν απίστευτα ζεστό χώρο, που για πολλούς ικανοποιεί τις πιο φιλόδοξες φαντασιώσεις που έχουμε για το ιδανικό σαλόνι του σπιτιού μας. Αυθεντικά σοφιστικέ χαρακτήρας που συνδυάζει την απίθανη αστική θέα με μοναδικά ροφήματα, μικρές ή μεγαλύτερες προτάσεις γευμάτων και εντυπωσιακά κοκτέιλ στο μπαρ. Εκεί θα συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα βιβλιοθήκη με σπάνιες εκδόσεις, έργα τέχνης και τον ορισμό της κλασάτης αστικής αισθητικής που τόσο λείπει από τη δική μας πρωτεύουσα.

Ιδανικό για ένα μικρό διάλειμμα από τη βαβούρα του κέντρου αυτές τις γιορτινές ημέρες. Απίστευτα ήσυχο, ότι ακριβώς πρέπει για καφεδάκι με καλή κουβεντούλα, καθώς και πάσης φύσεως επαγγελματικό ραντεβού.

New Αrt Lounge

7ος όροφος New Hotel

Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα, τηλ.: 2103273000
Καθημερινά από το μεσημέρι ως μεσάνυχτα
Καφές από 4€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.