• Ακολουθήστε μας
Δεν είναι ΑΡΓΥΡΟ ... χρυσάφι είναι
ΑΡΓΟΥΡΑ
Αγησιλάου 49, Καλλιθέα

Δεν είναι ΑΡΓΥΡΟ ... χρυσάφι είναι

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αν ακούσεις για καρπάτσιο από λαυράκι, μύδια με φύκι, κριθαράκι με πετροσωλήνες, φιλέτα ψαριών, τι θα κάνεις; Θα μείνεις αδιάφορος και θα προσπεράσεις ή θα σου δημιουργηθεί η επιθυμία να πας να τα δοκιμάσεις όλα;
Εμείς πήγαμε στα ΑΡΓΟΥΡΑ για να δούμε του πράγματος το αληθές. Είναι ένα απλό μαγαζί, χωρίς ιδιαίτερο διακοσμητικό στυλ, αλλά δείχνει μία καθαρότητα. Η καλή εντύπωση από την αρχή δημιουργείται. Μας υποδέχτηκαν πολύ ευγενικά και μας έδειξαν το τραπέζι μας. Για καλωσόρισμα μας έφεραν κακαβιά σε ποτήρι με ψωμάκια που δεν φαίνονταν τυποποιημένα.
Και μετά άρχισαν τα δύσκολα. Τι να παραγγείλεις ώστε να μην φανείς λιγούρης και από την άλλη να δοκιμάσεις τα περισσότερα.
Εμείς πήραμε σούπα με τραχανά και μπακαλιάρο, κυκλαδίτικη σαλάτα με λαχανικά εποχής και σαλάχι, καπνιστό χέλι με μελιτζάνα, τριλογία καρπάτσιο ψαριών και τέλος μύδια με φύκι που ήταν ολόφρεσκα. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάρουμε άλλα. Την άλλη φορά.
Μαζί με κρασί και γλυκό πληρώσαμε περίπου 25€ το άτομο.
Εντέλει δεν είναι ΑΡΓΥΡΟ, χρυσάφι είναι!!!

ΑΡΓΟΥΡΑ

Αγησιλάου 49-51, Τζιτζιφιές
Τηλ. 2177173200
Ανοιχτό Δευτέρα-Σάββατο βράδυ, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι. Κυριακή βράδυ κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.