• Ακολουθήστε μας
Ευγενή Ξύλινα
Άκου… τα ξύλινα!

Ευγενή Ξύλινα

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τα παιδιά μας έχουν σπάνια την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία συμφωνική ορχήστρα. Και σίγουρα, τα περισσότερα δεν γνωρίζουν τις ομάδες οργάνων που αποτελούν τη συμφωνική ορχήστρα.
Το να μπορείς σαν γονιός να τους δώσεις την ευκαιρία να ακούσουν μεγάλα έργα συμφωνικής μουσικής σε έναν καταπληκτικό χώρο όπως είναι το Μέγαρο Μουσικής, σε μία παράσταση ειδικά για παιδιά και νέους, είναι κάτι που οφείλουμε να κάνουμε για την καλλιέργεια τους.
Την Κυριακή το πρωί το Μέγαρο μετατρέπεται στο Μέγαρο των παιδιών και παρουσιάζει συναυλία με τα ευγενή Ξύλινα (που δεν είναι μόνο ξύλινα…)!
Θα γνωρίσουν το φλάουτο, το όμποε, το κλαρινέτο και το φαγκότο μέσα από χαρακτηριστικά αποσπάσματα έργων που γράφτηκαν γι’ αυτά από τους J.S. Bach, W.A. Mozart, A. Piazzolla, Ch. Gounod, L. Berio κ.ά.
Συμμετέχουν: Κουιντέτο πνευστών «Αίολος»
Επιμέλεια: Γιάννης Τσελίκας
Παρουσίαση: Γεράσιμος Γεννατάς

Άκου… τα ξύλινα!

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
2 Φεβρουαρίου 2014
Ώρα έναρξης: 11:30
Τηλ.: 2107282000
Εισιτήρια: Φοιτητές, παιδιά, νέοι έως 25 ετών, συνοδός παιδιών έως 15 ετών: € 8
Γενική Είσοδος: € 14

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.