• Ακολουθήστε μας
Μια ταράτσα απ' τα παλιά!
Η Ταράτσα του Φοίβου
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Μια ταράτσα απ' τα παλιά!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να το γνωρίζετε ήδη, όμως υπάρχουν σίγουρα αρκετοί που θα το μάθουν όταν θα είναι πλέον αργά, γι' αυτό εμείς το προτείνουμε όσο ακόμα είναι καιρός!

Το πιο αυθεντικό στέκι του φετινού καλοκαιριού στην πόλη με την ανεπανάληπτη θέα στο Γκάζι, είναι το παιδικό όνειρο του Φοίβου Δεληβοριά που απέκτησε "σάρκα και οστά"! Ένα «αναψυκτήριο» βγαλμένο από το παρελθόν, στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, ζωντανεύει την επιθυμία του κοινού, να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε...

Ο Φοίβος και η παρέα των εξαιρετικών μουσικών δίνουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη τον καλύτερό τους εαυτό παρέα με καλεσμένους που απογειώνουν τη διάθεση! Αυτή την εβδομάδα στις 26 & 27 Ιουλίου, έρχονται επί σκηνής οι: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Μυστακίδης, Ευαγγελία Μουμούρη και Γιώργος Χατζηπαύλου. Θα είμαστε κι εμείς εκεί!

Η Ταράτσα του Φοίβου

Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι, τηλ.: 210 3428272
Τετάρτη και Πέμπτη 26 & 27 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης:  21.00
Ώρα εισόδου: 19.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ
Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΟΡΘΙΩΝ
15 ΕΥΡΩ
(δωρο μία μπύρα)
Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΟΡΘΙΩΝ
15 ΕΥΡΩ
(δωρο μία μπύρα)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.