• Ακολουθήστε μας
Έμπνευση και φινέτσα
Ευγενία Φερούση - Aria di eleganza
Υψηλάντου 127, Πειραιάς

Έμπνευση και φινέτσα

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Στη ζωή συχνά αυτό που πραγματικά ψάχνουμε βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας και το μόνο που χρειάζεται είναι μια ευκαιρία ώστε να το ανακαλύψουμε!

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξα όταν μια βόλτα στο γιορτινό κέντρο της πόλης του Πειραιά ήταν αρκετή για να μου αποκαλύψει τον απόλυτο παράδεισο σύγχρονων εικαστικών κοσμημάτων, που πάντα ονειρευόμουν, φτιαγμένα αποκλειστικά από Έλληνες σχεδιαστές.

Μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά η εμπνεύστρια του χώρου Ευγενία κατάφερε να αιχμαλωτίσει το design συνδυασμένο με μια αυθεντική πρωτοτυπία σύγχρονων σχεδιαστικών τάσεων, ενώ κράτησε μακριά κάθε έννοια επιτηδευμένης γκλαμουριάς. Στη συλλογή της επιλέγει κομμάτια υψηλής άξιας και απευθυνόμενα σε κάθε βαλάντιο.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν περίπτωση νεαρού κύριου που εξυπηρετούσε πριν από εμένα, η Ευγενία έχει τον τρόπο να οδηγήσει ακόμα και τον πλέον άσχετο (ναι σ' εσάς αναφέρομαι αγόρια) σε επιλογές δώρου που θα εκπλήξουν!

Διαγωνισμός: 

Ότι αγκαλιάζουμε με αγάπη στο Red Umbrella συχνά μας το ανταποδίδει προς όφελός σας. Γι' αυτό και κληρώνουμε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ αξίας 100€, ενώ όσοι προσκομίσετε εκτυπωμένη αυτή μας την πρόταση, θα έχετε 10% έκπτωση στις γιορτινές σας αγορές. Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε εδώ.
Συμμετοχές μέχρι Δευτέρα 22/12, στις 12:30.

Ευγενία Φερούση - Aria di eleganza

Υψηλάντου 127, Πειραιάς τηλ: 2104123924
Καθημερινές 11:00- 21:00
Σάββατο 11:00- 18:00
Κυριακή 21/12 11:00- 18:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.