• Ακολουθήστε μας
Στυλ Ιταλικό, ψυχή Ελληνική
Oroscopo
Αντήνορος 42, Ιλίσια

Στυλ Ιταλικό, ψυχή Ελληνική

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ξεκινήσαμε με διάθεση για ιταλικό εστιατόριο και οι πληροφορίες μας έλεγαν να επισκεφθούμε ένα εστιατόριο δίπλα στο  Caravel που συνδυάζει πίτσα και πάστα με την λεγόμενη μοντέρνα Ελληνική κουζίνα.

Στο Oroscopo ο χώρος δεν παρουσιάζει κάτι το εξαιρετικό όμως προσωπικά μου άρεσε η αίσθηση άπλας που ένοιωσα παρά τον αρκετό κόσμο που βρισκόταν στο μαγαζί όταν φτάσαμε, όπως επίσης και η αίσθηση της καθαριότητας που ήταν εμφανής.

Πολύ καλό και άμεσο το σέρβις. Επιλέξαμε φαρφάλες με λευκή σάλτσα και καπνιστό σολωμό, ραβιόλια θαλασσινών με κόκκινη σάλτσα και σαλάτα καπρικόρνο με μαρούλι & ρόκα και φύλλα παρμεζάνας, μαζί ήρθαν και φρεσκοψημένα ψωμάκια, ήπιαμε εμφιαλωμένο Ελληνικό κρασί.

Μας κέρασαν μια σούπα στην αρχή και στο τέλος γλυκό τυραμισού. Όλα ήταν γευστικότατα, και οι μερίδες σωστές, πληρώσαμε 52€ για 2 άτομα και για να το κάνω σαφέστερο 37€ χωρίς το κρασί. Κάθε ευρώ που δώσαμε άξιζε στο ακέραιο και σίγουρα θα ξαναπάμε καλοκαιράκι να καθίσουμε στα τραπεζάκια που βγάζει έξω!

Oroscopo

Αντήνορος 42, Ιλίσια, τηλ.: 2107238567

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.