• Ακολουθήστε μας
Ζωή....ποδήλατο
FLAMME ROUGE
ΤΡΙΠΟΛΕΜΟΥ 26, ΓΚΑΖΙ

Ζωή....ποδήλατο

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Το ποδήλατο από την στιγμή που το έμαθες δεν το ξεχνάς.  Το ίδιο και το μπαρ FLAMME ROUGE.  Το πρώτο το ξέρουμε.  Το δεύτερο το μάθαμε πρόσφατα και πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστο μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπάμε.

Η σχέση που έχει η εισαγωγή με το μπαρ είναι ότι τα πάντα μέσα στο μπαρ έχουν σχέση με ποδήλατο. Τα τραπέζια ο διάκοσμος τα φωτιστικά ακόμα και τα χερούλια στις τουαλέτες. 
Όμως ακόμα και αν έχεις να ανέβεις σε ποδήλατο από όταν ήσουν μικρός, θα ενθουσιαστείτε διότι θα μπείτε σε ένα πολύ στιλάτο, διαμπερή χώρο όπου μπορείς να πιεις καλό μονοποικιλιακό καφέ, ποτά και κοκτέιλς και να απολαύσεις comfort food με healthy προσανατολισμό.  Ή αν θες, να παραγγείλεις detox χυμούς, power drinks, ενεργειακές μπάρες αλλά και ένα comfort food menu.
Καθημερινά 9:00-14:00, σερβίρει  brunch.
Στην αυλή του τα τραπέζια είναι από παλέτες, ενώ η ατραξιόν είναι η αιώρα του. Όταν πήγαμε εμείς ήταν ήδη πιασμένη. Η μουσική, indi electronic αλλά και παλιό ή μοντέρνο rock.

Εμείς τσιμπήσαμε σαλάτα flamme rouge με γαρίδες, σολομό , μπρικ και βινεγκρέτ λεμονιού, και ένα πρωτεϊνικό γεύμα με τρίχρωμη βιολογική ΚΙΝΟΑ και γαλοπούλα.  Ήπιαμε Strawberry margarita with black salt, και Next To Japan με Gin, διάφορα άλλα συστατικά και Wasabi.  Πληρώσαμε ~50€
Πάμε για ποδηλατάδα λοιπόν.

FLAMME ROUGE

ΤΡΙΠΟΛΕΜΟΥ 26, ΓΚΑΖΙ 118 54
Τηλ. 21 0347 3903
Ώρες:
Δευτέρα – Πέμπτη, Κυριακή 10:00π.μ.–2:00π.μ.
Παρασκευή - Σάββατο     10:00π.μ.–4:00π.μ.
Τιμές καφές από 3€ μπύρα από 5€ ποτό από 8€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.