• Ακολουθήστε μας
Με κομμένο...το χέρι
Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν
Ελευσινίων 15, Αθήνα

Με κομμένο...το χέρι

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πριν από 32 χρόνια, κάποιοι μεθυσμένοι γελαδάρηδες του έκοψαν το χέρι. Του το έβαλαν στις γραμμές του τραίνου και μετά έφυγαν παίρνοντας και το χέρι μαζί τους. Αυτός, δηλαδή ο Καρμάικλ, το ψάχνει από τότε. Όχι γιατί του χρειάζεται πια. Έχει μάθει πια να ζει με ένα χέρι, όμως παρόλα αυτά το αναζητά για να επέλθει απλώς μία ισορροπία. Μία ισορροπία σωματική και ψυχική. Γιατί μόνο έτσι θα νοιώσει ολόκληρος.
Ο Καρμάικλ, φτάνει αισίως σε ένα ξενοδοχείο, σε μια απροσδιόριστη μικρή πόλη. Είναι εδώ για να συναντηθεί με τον Τόμπυ και τη Μαριλύν, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους το χαμένο χέρι. Πρόκειται όμως για μια απάτη, που έχει οργανωθεί από αυτό το ζευγάρι απατεώνων.
Η παράσταση βασίζεται στο βιβλίο "Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν" (A Behanding in Spokane). Είναι το τελευταίο (2010) έργο του πολυβραβευμένου Ιρλανδού συγγραφέα Μάρτιν ΜακΝτόνα.
Μετά από την τεράστια επιτυχία του έργου στο BROADWAY της Νέας Υόρκης μπορούμε να το παρακολουθήσουμε και στην Αθήνα, από την εταιρεία θεάτρου ΜΥΘΩΔΙΑ. Είδαμε την παράσταση και πραγματικά δεν σταματήσαμε να γελάμε αυθόρμητα σε όλο το έργο.
Παίζουν οι ηθοποιοί Τάκης Σπυριδάκης, Κατερίνα Γερονικολού, Γεράσιμος Σκαφίδας, Σαμουήλ Ακίνολα σε σκηνοθεσία Νίκου Χανιωτάκη.

Ο Κουλοχέρης του Σποκέιν

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη ώρα 9.15 μ.μ.
Εισιτήρια: 15€, μειωμένο 10€, ανέργων 5€
Διάρκεια: 90 λεπτά
Θέατρο Αργώ
Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο
Τηλ. 2105201684

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.