• Ακολουθήστε μας
Χόλον κραττείν;
Εργαστήρι Διαχείρισης Θυμού
Λεωφ. Κύπρου 6, Αργυρούπολη

Χόλον κραττείν;

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αν και όλοι γνωρίζουμε πόσο κακός σύμβουλος είναι ο θυμός, συχνά μας είναι δύσκολο να κοντρολάρουμε την ένταση αυτού του συναισθήματος. Αποτελεί πηγή συγκρούσεων αλλά και κρίσεων σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Και καλά τα λέμε όλα αυτά, όμως το ζήτημα δεν είναι απλό. H συσσώρευση από τη μία αλλά και τα ξεσπάσματα από την άλλη καταλήγουν σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Στο εργαστήρι διαχείρισης θυμού αυτό που έμαθα είναι πως τελικά ο θυμός μας κάνει καλό! Αρκεί να γνωρίσουμε τον τρόπο διοχέτευσής του.

Απλό ή σύνθετο δεν αισθάνομαι πως είμαι σε θέση να το απαντήσω, το μόνο που μπορώ να προσθέσω  είναι ότι ο καθένας αξίζει να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του για μια καλύτερη γνωριμία με τα συναισθήματα και τη διαχείρισή τους...

Εργαστήρι Διαχείρισης Θυμού

Λεωφ. Κύπρου 6, Αργυρούπολη
τηλ: 2109956190
Διάρκεια σεμιναρίου 3 ώρες
Κόστος: 25€
Ημερομηνίες: 01/02, 01/03, 05/04, 03/05, 07/06
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.