• Ακολουθήστε μας
Μυρίζει θάλασσα
ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
Ακτή Κουμουνδούρου 58, Μικρολίμανο Πειραιάς

Μυρίζει θάλασσα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Θέα Θάλασσα.  Όνομα και πράγμα.  Σε μία περιοχή που σε κάνει να ξεχνιέσαι ότι βρίσκεσαι στην Αθήνα, στο μαγευτικό Μικρολίμανο,  είναι ένα εστιατόριο που σε κάνει να ξεχάσεις άλλα ψαρο-εστιατόρια.

Κατεβήκαμε στο Μικρολίμανο απλώς για μία βόλτα και να πιούμε ένα τσίπουρο.  Οι πειρασμοί πολλοί.  Εμείς διαλέξαμε έναν σχετικά καινούργιο στο τέρμα του Μικρολίμανου.
Η υποδοχή από το προσωπικό ευγενική. Μας βάλανε να καθίσουμε δίπλα στην τζαμαρία και να βλέπουμε τα σκάφη.  Η διακόσμηση λιτή, με μία μπάρα γεμάτη ποτά.

Η εξυπηρέτηση άψογη και αποτελεσματική, σε κάνει να νοιώσεις άνετα. Ο κατάλογος που ήρθε μας προέτρεπε να αλλάξουμε την απόφαση μας και να προβούμε σε πλήρες γεύμα όμως εμείς αντισταθήκαμε.  Για να έχουμε λόγο να ξαναπάμε!

Πήραμε γαύρο σκορδάτο, αχινοσαλάτα, βασιλικό καβούρι, φιλετάκια πεσκανδρίτσας με σως μουστάρδας.  Τα συνοδέψαμε με τσίπουρο. Πληρώσαμε 55€ αλλά μας κέρασαν ωραίο καρπούζι και πεπόνι, και για να κλείσουμε μας κέρασαν λεμοντέλο, αρωματικό και κρύο όσο έπρεπε.

Το μάτι μας όμως έχει μείνει σε κάτι ωραίες μακαρονάδες που πήρανε σε άλλα τραπέζια και κάποια άλλα εδέσματα από το κατάλογο. Θα ξαναπάμε σίγουρα!

ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ακτή Κουμουνδούρου 58, Μικρολίμανο Πειραιάς
Τηλ. 210 4132070
Καθημερινά 12:00 μ.μ. - 12:00 π.μ.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.