• Ακολουθήστε μας
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στον απόηχο των διακοπών κι αφού όλοι μας πια μπήκαμε στους κανονικούς ρυθμούς τελικά διαπιστώνουμε ότι το ταξίδι δε σταματά…

Είτε ήσασταν από αυτούς που τελικά μείνατε στο «κλεινόν άστυ» είτε από αυτούς που καταφέρατε κι αποδράσετε σε κάποιο μακρινό ή κοντινό προορισμό σίγουρα ξεφύγατε με κάποιο βιβλίο σε κόσμους μαγικούς!

Είδαμε πολλά βιβλία, να λιάζονται δίπλα σας στην ξαπλώστρα, να σας συντροφεύουν στο πλοίο, να ορειβατούν και να ονειρεύονται δίπλα σας στο κομοδίνο…

Αλλά δεν τα είδαμε μόνο αλλά τα ξεφυλλίσαμε, τα διαβάσαμε και τα ανταλλάξαμε!

Πέρασαν πολλά βιβλία από τα χέρια μας τούτο το καλοκαίρι… Ξαναζήσαμε παλιές περιπέτειες αγαπημένων ηρώων, μάθαμε τις ιστορίες καινούργιων χαρακτήρων, συγκινηθήκαμε, ρομαντζάραμε, ζήσαμε στιγμές αγωνίας, τρομάξαμε και ταυτιστήκαμε.

Θέλουμε λοιπόν να μοιραστούμε με εσάς, τα μέλη μας, αγαπημένα για τον καθένα μας βιβλία.

Πείτε μας το αγαπημένο σας βιβλίο, τίτλο, συγγραφέα και λίγα λόγια για αυτό και κερδίστε τι άλλο….. βιβλίο

Μπείτε στο παρακάτω link γράψτε μας το αγαπημένο σας βιβλίο προωθήστε το στους φίλους σας και 10 από εσάς θα κερδίσουν δωροεπιταγή 20€ από τα PUBLIC.

 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.