• Ακολουθήστε μας
Ζωή γεμάτη αγάπη
Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
28ης Οκτωβρίου και Ηλία Κυριάκου, Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Ζωή γεμάτη αγάπη

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Αυτή τη φορά θα απομακρυνθούμε λίγο και θα βρεθούμε στο Μαρκόπουλο. Μια από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις ανεβαίνει στο ανοιχτό θεατράκι με ελεύθερη είσοδο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου και μας δίνει την ευκαιρία να το συνδυάσουμε με μια βόλτα στην περιοχή.
 
Η παράσταση είναι το “Η ζωή μπροστά σου” του Ρομάν Γκαρί, μια επιτυχία της Άννα Βαγενά, που χειροκροτήθηκε απ’ όλους. Μια ηλικιωμένη γυναίκα, μεγαλώνει ένα ορφανό παιδί από ξένη χώρα, που το εγκατέλειψαν οι γονείς του. Δύο άνθρωποι μονάχοι στον κόσμο, έχουν μόνο ο ένας τον άλλο και αυτό είναι αρκετό.
 
Αγάπη και ανθρωπιά στην πραγματική τους διάσταση, αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο, οποιοδήποτε και αν είναι το χρώμα του δέρματος του. Το έργο μιλάει για όλες αυτές τις ιδέες με έναν απλό και ενίοτε χιουμοριστικό λόγο, με δύο απολαυστικούς πρωταγωνιστές, την αγαπημένη Άννα Βαγενά και τον ερασιτέχνη μικρό Ιμπραήμ Χασάν.

Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ

Ανοιχτό Θέατρο Σάρας, Μαρκόπουλο
28ης Οκτωβρίου και Ηλία Κυριακού
Παρασκευή 01 Αυγούστου 2014
Ώρα: 21:00
Είσοδος ελεύθερη, με κάλεσμα για συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.