• Ακολουθήστε μας
Σύντροφοι της ψυχής
Soul Mates
Καλαμιώτου 11, Αθήνα

Σύντροφοι της ψυχής

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τρεις λαλούν, αλλά δεν χορεύουν μόνο δυο! Το εντελώς αντίθετο μάλιστα, αφού οι μοναδικές γυναικείες φωνές των Soul Mates είναι ικανές να ξεσηκώσουν τους πάντες, με τις Funky ερμηνείες τους.
Τα κορίτσια συνοδεύουν επί σκηνής 6 ταλαντούχοι μουσικοί. Το συνολικό πακέτο της εννιαμελής αυτής μπάντας έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 2009. Λατρεύουν την κλασσική Soul – Funk, φλερτάροντας παράλληλα και με τη νέα αντίστοιχη βρετανική και αμερικάνικη μουσική σκηνή.
Μια μουσική παράσταση γεμάτη φρεσκάδα στον επιβλητικό χώρο του Faust. Ένα ταξίδι στις χρυσές δεκαετίες του ’60 και ’70.
Τις παρακολουθήσαμε πριν ένα περίπου μήνα στον ίδιο χώρο και οι εντυπώσεις μας ήταν εξαιρετικές. Μια καλή ευκαιρία να θυμηθείτε τι σημαίνει να διασκεδάζει κανείς Δευτέρα βράδυ!
To redumbrella εξασφάλισε 1 πρόσκληση δύο ατόμων (είσοδος θεάματος) για ένα τυχερό μέλος της παρέας μας. Για να γίνει δική σου πάτα τώρα το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλε την στους φίλους σου!
Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) σου δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 19/4, στις 12:30

Soul Mates

Faust
Καλαμιώτου 11, Αθήνα
Τηλ. 2103234095
Ώρα: 22:30
Είσοδος: 5€, τραπέζι:8€
(Είσοδος θεάματος - χωρίς ποτό)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.