• Ακολουθήστε μας
Ο άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του
Ο άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του
Κυδαθηναίων 14, Αθήνα
Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Ο άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι κάνουν τα ξωτικά για να βοηθήσουν τον Aϊ-Βασίλη; Πως γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά; Όλες αυτές οι απαντήσεις θα δοθούν στα παιδιά μέσα από φάρσες, σπαζοκεφαλιές και πολλά άλλα κόλπα. Λέξεις και εικόνες από τη ζωή των ξωτικών και την προετοιμασία τους για το μοίρασμα των δώρων την παραμονή της πρωτοχρονιάς!
Όλα αυτά συμβαίνουν στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Παιδικού Μουσείου στην Πλάκα που φέτος παρουσιάζει πληθώρα δραστηριοτήτων. Εμείς ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τα παραπάνω, που θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Δεκέμβρη και αφορούν παιδιά ηλικίας 3-6 χρόνων.
Αξίζει να αναφερθούμε επίσης και στις εορταστικές εκδηλώσεις το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012, γιατί το μουσείο γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του! Έτσι τα εκπαιδευτικά προγράμματα την ημέρα αυτή δεν έχουν οικονομική συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον δίπλα χώρο, που στεγάζει σειρά διαδραστικών παιχνιδιών και αποτελεί τόπο ελεύθερης επίσκεψης χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, δηλαδή είναι ανεξάρτητο από τη συμμετοχή σας ή μη, στα υπόλοιπα προγράμματα του μουσείου.

Ο άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Κυδαθηναίων 14, Πλάκα
Τηλ. 2103312995
27, 28 Δεκεμβρίου 2012
Ώρες:11,12,1 (διάρκεια 45')
Είσοδος: 7€ (μόνο παιδιά )

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.