• Ακολουθήστε μας
Η δύναμη του Στρίντμπεργκ
Η πιο δυνατή
Χαριλάου Τρικούπη 4, Καλλιθέα

Η δύναμη του Στρίντμπεργκ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σήμερα θα σας προτείνω να παρακολουθήσετε μια παράσταση σε κείμενο Αύγουστου Στρίντμπεργκ. Με άλλα λόγια μια θεατρική εμπειρία προδιαγραφών με τίτλο "Η πιο δυνατή".
Η κυρία Χ απέναντι στην ερωμένη του συζύγου της, η ερωμένη απέναντι στη σύζυγο. Μια ηθοποιός απέναντι στο κενό της σιωπής, τη σιωπή της ενοχής αλλά και της αμηχανίας. Μια γυναίκα απέναντι στον καθρέφτη. Τελικά ποια είναι η πιο δυνατή; Η σιωπή της Αμέλια δείχνει το δρόμο για μια εσωτερική ψυχανάλυση με σκοπό την αυτογνωσία.
Μια δυνατή ερμηνεία από την Ελένη Κούστα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Κανέλλου στη Σκηνή Σημείο Lab του θεάτρου Σημείο.
Ένα σπουδαίο έργο του μεγάλου Σκανδιναβού συγγραφέα που αξίζει την προσοχή σας.

Θέλουμε πραγματικά να δείτε αυτή την παράσταση γι' αυτό και σας προσφέρουμε 2 διπλές πρόσκλησεις.
Για συμμετοχή στην κλήρωση πατήστε το κόκκινο κουμπί "Προώθησε αυτή την πρόταση" στην κορυφή της σελίδας και στείλτε την στους φίλους σας. Κάθε επιπλέον προώθηση (από το ειδικό κόκκινο κουμπί) δίνει παραπάνω συμμετοχές στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 12/03, στις 12:30.

Η πιο δυνατή

Μέχρι 10/4
Θέατρο Σημείο
Χαριλάου Τρικούπη 4, Καλλιθέα
Tηλ: 2109229579
Παραστάσεις: Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:15
Είσοδος: 12€, 8€ μειωμένο
Διάρκεια: 50’

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.