• Ακολουθήστε μας
Καλό Πάσχα
Επιτάφιος + Ανασταση στην Πόλη
Κυθαδηναίων 10, Πλάκα
Ιερός Ναός του Σωτήρος

Καλό Πάσχα

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Όσοι είστε τυχεροί και έχετε κανονίσει να περάσετε αυτές τις ημέρες του Πάσχα μακριά από την Αθήνα, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε πολλά και ευχάριστα πράγματα να κάνετε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας.
Όμως και εμείς που θα μείνουμε πίσω στην αγαπημένη μας πόλη, μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα που θα μας ταξιδέψουν μακριά.
Για να νιώσουμε ότι είμαστε σε χωριό θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο στο Ναό του Σωτήρος, στην Πλάκα. Θα ξεκινήσουμε το βράδυ, στην οδό Κυθαδηναίων και θα ακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου μέσα από τα στενά σοκάκια, με τα κεριά και τα φαναράκια να φωτίζουν μαγικά την πιο γραφική συνοικία της Αθήνας.
Την Ανάσταση θα το οργανώσουμε σαν μικρή εκδρομή και θα ανέβουμε με τα πόδια στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην κορυφή του Λυκαβηττού. Η θέα της Αθήνας είναι μαγευτική από ψηλά, ειδικά αυτή την βραδιά που ο λόφος λάμπει με Άγιο Φως και από όλες τις εκκλησίες βεγγαλικά γεμίζουν τον ουρανό.
Καλό Πάσχα!

Επιτάφιος + Ανασταση στην Πόλη

Ανάσταση
Ιερός Ναός του Σωτήρος
Οδός Κυθαδηναίων, Πλάκα
Ανάσταση
Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου
Στην κορυφή του Λυκαβηττού

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.