• Ακολουθήστε μας
Στο σινεμά για φιλμ νουάρ
Ο Νόμος της Νύχτας

Στο σινεμά για φιλμ νουάρ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

H τέταρτη σκηνοθετική απόπειρα του Μπεν Αφλεκ έφτασε στις κινηματογραφικές αίθουσες και σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! Πρόκειται για ένα φιλμ νουάρ προϊόν διασκευής από το ομώνυμο best-seller του Ντένις Λεχέιν.

Βρισκόμαστε στη Βοστόνη τη δεκαετία του '20. Είναι η εποχή της ποτοαπαγόρευσης και τα παράνομα αποστακτήρια βρίσκονται σε άνθηση, υπόγεια  μπαρ ξεφυτρώνουν, και οι γκάνγκστερ μαζί με τους  διεφθαρμένους αστυνομικούς έχουν το πάνω χέρι στην πόλη.

Ο Τζο Κάφλιν, είναι ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης. Όμως έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας ξεκινήσει με μικροκλοπές, φτάνει πλέον να εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής.
Πέρα από τη χλιδή όμως , η παρανομία έχει και τη σκοτεινή πλευρά και ασφαλώς το τίμημά της...

Ο Νόμος της Νύχτας

Live by Night
Από 12/1/2017 στους κινηματογράφους
Παραγωγή: Η.Π.Α., 2017
Σκηνοθεσία: Μπεν Αφλεκ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Αφλεκ, Ελ Φάνινγκ, Μπρένταν Γκλίσον, Κρις Μεσίνα, Σιένα Μίλερ, Ζόε Σαλντάνα, Κρις Κούπερ
Διάρκεια: 129 λεπτά
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.