• Ακολουθήστε μας
Η Ελεωνόρα συναντά τη Μελίνα
Ελεωνόρα Ζουγανέλη πάει Ηρώδειο
Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Η Ελεωνόρα συναντά τη Μελίνα

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το Φεστιβάλ Αθηνών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο στη συνείδησή μας με το Ηρώδειο και εκεί θα εστιάσουμε μέσα από τη σημερινή μας πρόταση.
Εκεί το βράδυ της 10ης Ιουλίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προσεγγίζει μουσικά την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη με μια αγκαλιά τραγούδια. Αφορμή για αυτή τη συνάντηση έδωσε η συμπλήρωση είκοσι χρόνων χωρίς τη φυσική παρουσία της Μελίνας.
Με όχημα το τραγούδι θα δούμε την ιστορία της να εκτυλίσσετε πλημμυρισμένη από τις μελωδίες του Μάνου, τον εμφατικό ήχο του Σταύρου Ξαρχάκου, τον λυρισμό του Μίκη, το αυθεντικά λαϊκό πνεύμα του Βασίλη Τσιτσάνη, το μποέμ στίγμα της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και ασφαλώς τη δύναμη του ποιητικού λόγου του Ελύτη.
Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, πλαισιώνουν ορισμένοι από τους κορυφαίους μουσικούς της Καμεράτα, η μπάντα της και χορευτές.
 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη πάει Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τηλ: 2103241807
Ωρα: 9 μ.μ.
Είσοδος: € 15, 25, 30, 35, 40. Μειωμ.: € 5, 10, 15 Προπώληση:Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου), ταμεία Ωδείου Ηρώδου Αττικού
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.