• Ακολουθήστε μας
Ωραία λύση και για νηστεία
Ουζερί του Λάκη
Ελπίδος 16, Πλατεία Βικτωρίας

Ωραία λύση και για νηστεία

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Για «Το ουζερί του Λάκη» σας έχουμε ξαναμιλήσει. Αυτή την εβδομάδα της νηστείας το ξαναθυμηθήκαμε καθώς είναι από τα καλύτερα ουζερί, με καταπληκτικούς μεζέδες και πολύ καλές τιμές.

Το ατού του μαγαζιού είναι οι ιδιοκτήτες που ξέρουν τη δουλειά τους. Αυτό σημαίνει άψογη και φιλική εξυπηρέτηση, προσεγμένες πρώτες ύλες επιλεγμένες καθημερινά, και η κορωνίδα όλων η τέλεια προετοιμασία.
Ότι και να ζητήσεις είναι φρέσκο και καλό - φτιαγμένο.

Μας αρέσουν πολύ τα τηγανητά θραψαλάκια. Η τέχνη του τηγανιού της οικοδέσποινας είναι άφταστη. Τηγανητές πατάτες με ωραίο χρυσαφί χρώμα. Εκπληκτική παραδοσιακή ελληνική σαλάτα, σαν αυτές που δεν βρίσκουμε πια. Αχνιστό σαλάχι, από τις καλύτερες λιχουδιές, με καυτερή πιπεριά που αντί να σε καίει του προσθέτει μία γλύκα που γλύφεις το πιάτο. Και επειδή μας αρέσει το καλό φαγητό πήραμε και μακαρόνια με σουπιά, τέλεια με το μελάνι της. Και φυσικά τα συνοδέψαμε με τσιπουράκι. Από τα τσιμπούσια που μας έμειναν αξέχαστα. Για όλα αυτά πληρώσαμε 40€.

Διαγωνισμός: 

Στο μαγαζί νιώθεις σαν να είσαι με τη παρέα σου αφού όλοι σχεδόν οι θαμώνες είναι γνωστοί του ιδιοκτήτη. Οπότε όταν θα πάτε , θα κολλήσετε και εσείς όπως και εμείς.
Και για να βοηθήσουμε, ένα τραπέζι για δύο αξίας έως 40 ευρώ από εμάς για κάποιον από εσάς! Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ουζερί του Λάκη

Ελπίδος 16, Πλατεία Βικτωρίας
Τηλ. 210 8213776
Ανοικτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (12:00- 01:00), εκτός από τις Κυριακές που είναι μόνο το μεσημέρι (12:00 – 18:00).

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.