• Ακολουθήστε μας
Καλύτερα και από της μαμάς
Greek Spirit
Μαρίνου Γερουλάνου 58, Αργυρούπολη

Καλύτερα και από της μαμάς

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία στο φαγητό. Έχουμε επισκεφθεί και άλλα μαγαζιά στην Μαρίνου Γερουλάνου στην Αργυρούπολη. Άνοιξε πρόσφατα ένας μεζεδοπωλείο με βάση το κρέας, με ελληνικό πνεύμα.  Το Greek Spirit όπως λέγεται έχει δύο χαρακτηριστικά, πρώτο είναι η πληθώρα γευστικών πιάτων και το δεύτερο, ίσως πιο σημαντικό, οι σπιτικές συνταγές και η σπιτική φροντίδα τόσο στα εδέσματα όσο και στους πελάτες.
Η τζαμαρία ανοίγει και γίνεται σαν βεράντα, είναι ένα σκαλοπατάκι πάνω από αυτούς που τρώνε στα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο.  Εντάξει η θέα είναι ο δρόμος, αλλά δεν νοιώθεις πλακωμένος.
Κοιτάζοντας το μενού διακρίνεις μία διαφορά.  Τα πιάτα είναι κατηγοριοποιημένα με τις τιμές τους. Από την κατηγορία των 4€ πήραμε μπουρεκάκια μελιτζάνας και σφακιανή πίτα, από την κατηγορία των 5€, δροσερή σαλάτα με πλιγούρι και κεφτεδάκια τηγανητά και τέλος από αυτήν των 6€, τηγανιά με κανταΐφι (δεν είναι αυτό που νομίζετε, είναι διάφορα τυριά που δεν λειώνουν, σκεπασμένα με κανταΐφι) και συκωτάκι γάλακτος. Το πιο ακριβό πιάτο στοιχίζει 8€ και είναι το σνίτσελ προβατίνας (την άλλη φορά). Έχει και κάτι άλλα πιο ακριβά αλλά είναι κάτι ποικιλίες. Έχει και κατηγορία 3€.
Τώρα αυτό που συμβάλει ακόμα στην διαφοροποίηση αυτού του μαγαζιού από άλλα είναι τα σερβίτσια που χρησιμοποιεί , όπως ξύλινα για τα κρέατα, εμαγιέ για τις σαλάτες, τσίγκινα τηγανάκια. Ενώ αξίζει να πούμε για το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, και να σταθούμε στα χειροποίητα γλύκα και στο παγωτό.

Greek Spirit

Μαρίνου Γερουλάνου 58, Αργυρούπολη
210 9945772
Ανοιχτό

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.