• Ακολουθήστε μας
Η ομορφιά της ασημαντότητας
Anomalisa

Η ομορφιά της ασημαντότητας

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αν η "Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης" σε έχει γοητεύσει και η "Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού" είναι σημείο αναφοράς για το σινεμά που λατρεύεις, διάβασε ανεπιφύλακτα την παρακάτω πρόταση.

Το "Anomalisa" έκανε πριν μερικούς μήνες ένα μουδιασμένο πέρασμα από τις Αθηναϊκές αίθουσες. Λίγο η ψιλο-ανύπαρκτη προώθηση και λίγο η επιφύλαξη στην ιδέα του πρώτου «ακατάλληλου για ανηλίκους» animation, έκαναν τους περισσότερους από εσάς να μην το μάθουν ποτέ.

Ένας συγγραφέας εγχειριδίων επαγγελματικής επιτυχίας ταξιδεύει για μια διάλεξή του. Εσωστρεφής και καταθλιπτικός, γνωρίζει στο ξενοδοχείο του μια θαυμάστριά του που θα τον γοητεύσει και θα τον κάνει να δει τη ζωή διαφορετικά.

Ο Κάουφμαν στην ταινία αυτή κατάφερε να μιλήσει με έναν υπέροχο τρόπο για την ασημαντότητα της ζωής του ανθρώπου και την ομορφιά του ξεχωριστού. Τρυφερό, σουρεαλιστικό ίσως και μελαγχολικό σε κάποια σημεία το "Anomalisa" είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη μια από τις ταινίες που αξίζει να έχετε δει αυτή τη χρονιά!

Anomalisa

Animation
Αμερικανική ταινία 2015
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία Τσάρλι Κάουφμαν, Ντιουκ Τζόνσον

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.