• Ακολουθήστε μας
Εμπρός μαρς... ένα δύο
Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο
Ριζάρη 2, Αθήνα
Πολεμικό Μουσείο

Εμπρός μαρς... ένα δύο

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Την εβδομάδα που πέρασε είχα την ευκαιρία να απολαύσω μια επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο της Αθήνας.
Ο συγκεκριμένος χώρος αποτέλεσε βόλτα - σημείο αναφοράς για την περίοδο των παιδικών μου χρόνων, αφού τα εντυπωσιακά και ασυνήθιστα εκθέματα που συναντά ο επισκέπτης, λειτουργούν πολύ περισσότερο στο μυαλό και τη φαντασία ενός παιδιού.
Η ιστορία εκεί ξεκινά από τους αρχαίους χρόνους και τα πρωτόγονα μέσα, προχωρά μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας και αναφέρομαι κυρίως στις ανακαλύψεις της μηχανικής. Στη συνέχεια μπροστά μας ξεδιπλώθηκε όλη η ελληνική ιστορία από τους αρχαϊκούς χρόνους, το Βυζάντιο, την επανάσταση του 21 ως και τις σύγχρονες ημέρες του 20ου αιώνα.
Σας διαβεβαιώνω πως με αυτή την επίσκεψη θα περάσετε ένα πολύ ενδιαφέρον δίωρο. Οι γονείς αξίζει να πάρετε μαζί και τα παιδιά σας, όχι για να αγαπήσουν τα όπλα, αλλά για να μάθουν από εσάς γιατί οφείλουμε να μην αγαπάμε τον πόλεμο...
 

Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο

Ριζάρη 2 Αθήνα
τηλ: 2107244464
Χειμ. Ωράριο : 09:00 - 17:00
Θερ. Ωράριο : 09:00 - 19:00
Κυριακή: 09:00 - 15:00
Δευτέρα κλειστά
Είσοδος: 3€, μειωμένο 1,5€
Δωρεάν είσοδος κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.