• Ακολουθήστε μας
Η μαγεία επιστρέφει
Nouvelle Vague Live
Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
Fuzz Live Music Club

Η μαγεία επιστρέφει

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Οι Nouvelle Vague, μία από τις αγαπημένες μας μπάντες, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια σαγηνευτική και διασκεδαστική βραδιά, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!

Το σχήμα των Marc Collin και Olivier Libaux θα έχει στις αποσκευές του ένα νέο album "I CouldBe Happy", ενώ μέσα στη χρονιά παρουσίασε ένα ακόμα project - το ντοκιμαντέρ "Nouvelle Vagueby Nouvelle Vague and Some Friends" - συνεχίζοντας τον επιτυχημένο και ιδιόμορφο συνδυασμό new wave, post-punk συνθέσεων με bossa nova και lounge ρυθμούς.

Μαζί τους θα βρίσκεται η αυθεντική τραγουδίστρια του σχήματος, Melanie Pain, μαζί με τις πανέμορφες Élodie Frégé και Liset Alea! Για να είμαστε εκεί λαμβάνουμε μέριμνα, γιατί η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Nouvelle Vague Live

Fuzz Live Music Club
Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
Τηλ: 2103450817
Στις 2/12
Ημέρες / ώρες: Σάβ.: 8 μ.μ.Είσ.: € 28. Προπώληση (€ 25, 45 διπλό): www.viva.gr, 11876, Seven Spots, Reload Stores, Ευριπίδης

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.