• Ακολουθήστε μας
Τρελοβασίλης, τρελοδημήτρης, τρελογιάννης, τρελαντώνης
Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ
Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα

Τρελοβασίλης, τρελοδημήτρης, τρελογιάννης, τρελαντώνης

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ποιος είναι ο Τρελαντώνης; Μήπως είναι το παιδί σου ή το δικό μου; Μήπως είσαι εσύ όταν ήσουν στο δημοτικό ή εγώ; Μήπως είναι το παιδί μέσα μας;
Δεν έχει σημασία ποιος πραγματικά είναι, γιατί όλα τα παιδιά ήταν και θα είναι Τρελαντώνηδες. Όλα τα παιδιά περνάνε από τη φάση του αξιαγάπητου σκανδαλιάρικου παιδιού που όλα του τα συγχωρούμε "Δεν πειράζει, άλλωστε παιδί είναι, δεν θα κάνει και καμιά αταξία;" Σαν παιδιά, μας πειράζει αφόρητα όταν από αυτή την αταξία περνάμε στην αμέσως επόμενη φάση όπου "τώρα μεγάλωσες, δεν επιτρέπονται αυτά".
Το αυτοβιογραφικό βιβλίο που αντλεί έμπνευση από τον αδελφό της, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα της Πηνελόπης Δέλτα και εκδόθηκε το 1932. Η μεταφορά στο θέατρο είναι σύγχρονη και η ανασύσταση του κλίματος της εποχής γίνεται με μοντέρνο βλέμμα, στην παράσταση "Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ" που παίζεται στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ.
Τα ωραία σκηνικά και ρούχα μεταφέρουν όμορφα την εποχή, που οι ήρωες του έργου, μεγάλοι πια, αναπολούν.
Οι δώδεκα ηθοποιοί και χορευτές κάτω από τους ήχους ζωντανής μουσικής δημιουργούν τη βαβούρα των παιδικών χρόνων, που για πολλούς μεγάλους είναι ανυπόφορη.
Τα παιδιά την απολαμβάνουν ωραία μουσική, όμορφες φωνές, χαρούμενα τραγούδια και ωραία σκηνοθεσία. Τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!

Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ

Θέατρο Ακροπόλ
Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα
Τηλ. 2103643700
Κάθε Σάββατο στις 15.00 και κάθε Κυριακή στις 11.30 και στις 15.00
Τιμές εισιτηρίων: Ενήλικες 12 ευρώ, παιδιά 10 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.