• Ακολουθήστε μας
Η τέχνη της ζωής
Το Τετράγωνο
Από 7 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Η τέχνη της ζωής

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο χειμώνας μας δείχνει σιγά - σιγά τα δόντια του και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για μια έξοδο στη θαλπωρή που προσφέρει μια κινηματογραφική αίθουσα, πόσο μάλλον όταν αυτό συνδυάζεται με μια ευφάνταστη ταινία που πριν λίγους μήνες κατάφερε να φύγει από τις Κάνες με τον Χρυσό Φοίνικα στις αποσκευές της! «Το Τετράγωνο» είναι μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία και ταυτόχρονα μια επώδυνη σάτιρα για τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης και τη ζωή.

Ο Κρίστιαν, εικαστικός επιμελητής σε κορυφαίο σουηδικό μουσείο σύγχρονης τέχνης, προετοιμάζεται για τα εγκαίνια του φιλόδοξου project «Το τετράγωνο». Η κλοπή του πορτοφολιού και του κινητού του όμως θα τον παρασύρουν σε ένα στρόβιλο αναπάντεχων αντιδράσεων με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

«Το Τετράγωνο» είναι μια πραγματικά καλή ταινία, όσες και όσοι την απολαύσετε στο σινεμά σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Το Τετράγωνο

The Square
Σουηδική κομεντί 2017
Διάρκεια: 142'
Σκηνοθεσία Ρούμπεν Έστλουντ
Με τους: Ελίζαμπεθ Μος, Ντόμινικ Γουέστ, Κλάενς Μπανγκ
Από 7 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους
Δείτε εδώ το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.