• Ακολουθήστε μας
Το Bristol επιστρέφει
The Allergies
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Gazarte

Το Bristol επιστρέφει

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η προηγούμενη επίσκεψή τους στη χώρα μας κατάφερε να κάνει 2500 άτομα να χορεύουν στους ρυθμούς τους. Είναι οι απόλυτοι συνεχιστές της μεγάλης σχολής του Bristol και λέγονται Allergies.

Μετά τους Massive Attack, τους Portishead, και το κίνημα του trip hop, δυο εμπνευσμένοι djs έρχονται στην ταράτσα του Gazarte με σκοπό να ανατρέψουν τη φθινοπωρινή μελαγχολία που κάθε χρόνο τέτοια εποχή επιχειρεί να εισβάλει στην πόλη μας.

Οι DJ Moneyshot και Rackabeat, συναντήθηκαν το 2012 με όρμα ν' αναμορφώσουν ήχους του παρελθόντος δημιουργώντας ένα σύγχρονο dancefloor ήχο. Παράλληλα κατάφεραν ν' ανανεώσουν μια σκηνή που είχε αρχίσει να παίρνει την κατιούσα. Σύντομα, επιτυχίες όπως το As We Do Our Thing απέδειξαν την επιτυχία του εγχειρήματος. Ταυτόχρονα οι ζωντανές τους εμφανίσεις κέρδισαν το κοινό πολλών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Αυτό που σίγουρα μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι πως οι Allergies έχουν τον τρόπο να σας ξεσηκώσουν σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!!!

The Allergies

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Γενική Είσοδος 8€

Σημαντικά: 
Κήπος-Ταράτσα
Party Mood
Dance
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.