• Ακολουθήστε μας
Comedy by the sea!
Stand Up Comedy
Πάρκο Εργατιάς, Δραπετσώνα
Παλιό Εργοστάσιο Λιπασμάτων - Πάρκο Εργατιάς, Δραπετσώνα

Comedy by the sea!

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Πολλοί θα έχετε ακούσει για το παλιό εργοστάσιο Λιπασμάτων με την χαρακτηριστική πανύψηλη καμινάδα, λίγοι όμως γνωρίζετε κάτι περισσότερο γι' αυτό και ακόμα λιγότεροι εχει τύχη να το επισκευθείτε. 

Η απίστευτης γοητείας αυτή έκταση που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην πειραϊκή ακτογραμμή,  βρίσκεται πλέον στα χέρια του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, ο οποίος καθάρισε και διαμόρφωσε τον χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων που η θάλασσα που φτάνει σχεδόν ως την σκηνή, κάνοντάς την να αποτελέι το φυσικό σκηνικό του χώρου.

Στα πλάισια του φεστιβάλ που διοργανώνει ο δήμος στο χώρο με τίτλο "Λιπάσματα 2017: Φεστιβάλ στη θάλασσα" την Κυριακή 17 Ιουλίου η σκηνή του "Πάρκου Εργατιάς" φιλοξενέι τους Δημήτρη Χριστοφορίδη και ο Ηλία Φουντούλη, δύο εξαιρετικόυς stand up comedians, για μία και μοναδική παράσταση.

Όχημά τους τα μοναδικά κείμενα που δημιουργούν και υπόσχονται μια βραδιά γέλιου. Και τι που κάνουν συχνά και γνωρίζουν καλά!

Stand Up Comedy

Με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη και τον Ηλία Φουντούλη
Λιπάσματα 2017: Φεστιβάλ στη θάλασσα
Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, ωρα 21.30
Παλιό Εργοστάσιο Λιπασμάτων - Πάρκο Εργατιάς, Δραπετσώνα
Είσοδος Δωρεάν

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.