• Ακολουθήστε μας
Ψηφιακή Αθήνα
11o Athens Digital Arts Festival
Πλατεία Θεάτρου 3, Αθήνα
Ε.Β.Ε. – Διπλάρειος Σχολή

Ψηφιακή Αθήνα

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μόνο από όσα γράφονται στο διαδίκτυο καταλαβαίνεις ότι το θέμα του Athens Digital Arts Festival δεν είναι απλό.
Άλλωστε και η εποχή που ζούμε δεν είναι απλή. 
Πρώτα από όλα ο χώρος στον οποίο ζούμε, έχει διευρυνθεί. 
Από τη μία έχουμε την φυσική μας υπόσταση και ζωή με το δικό της ιδιωτικό και δημόσιο χώρο και από την άλλη έχουμε δημιουργήσει μία ψηφιακή προσωπικότητα η οποία ζει τη δική της ψηφιακή ζωή με αντίστοιχο ιδιωτικό και δημόσιο χώρο.

Το θέμα του φεστιβάλ είναι ποια είναι τα όρια μεταξύ τους και πως μπορεί κάποιος να ισορροπήσει μεταξύ των σύγχρονων κοινωνικών χώρων, πόσο ανοιχτοί και ελεύθεροι είναι αυτοί οι χώροι, και πως αλληεπιδρούν μεταξύ τους.
Είναι ένα πολύπλευρο πρόγραμμα,όπου καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους απόψεις με άξονα, το χώρο, μέσα από τις νέες τεχνολογίες, τα δίκτυα και γενικότερα την επικοινωνία μέσω των  πολυμεσικών διαδραστικών έργων, οπτικοακουστικων εγκαταστάσεων, video art, και άλλων.

Όλα αυτά θα συμβούν στο ιστορικό κτήριο της Διπλαρείου Σχολής στην Πλατεία Θεάτρου, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και τον πεζόδρομο της Αιόλου.

11o Athens Digital Arts Festival

21 – 24 Μαΐου 2015
Κεντρικός χώρος:
Ε.Β.Ε. – Διπλάρειος Σχολή, Πλατεία Θεάτρου 3, Αθήνα
Εξωτερικοί χώροι:
Πλατεία Θεάτρου - Πλατεία Μοναστηρακίου - Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.